Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Axs Techniek in Halsteren

Pagina 1 van 45 vacatures
€2.800 - €3.800 per maand
AXS is duidelijk, snel en persoonlijk. AXS biedt opleidingsmogelijkheden, hier is een budget voor; 95% van de AXS medewerkers vindt een vaste baan;
€2.400 - €3.200 per maand
Als hydrauliek monteur hou je van uitdaging. Je werkt veel diverse opdrachten die vragen om creativiteit. Daarnaast ben je veel in contact met klanten.
€2.400 - €3.200 per maand
In staat zelfstandig technische tekeningen te lezen. Wil jij als assemblage monteur verantwoordelijk zijn voor het klantspecifiek opbouwen van grote…
Een afwisselende functie met veel technische uitdagingen. Als nieuwbouwmonteur krijg je te maken met verschillende technische processen, ben jij een echte…
€2.800 per maand
Als mechanisch monteur zorg jij er voor dat de verschillende machines en installaties optimaal blijven werken. Dit kunnen wij je bieden:
€2.400 - €3.500 per maand
Als heftruckmonteur ben je verantwoordelijk voor je eigen klanten, je plant zelf de afspraken in en voert zelfstandig service- en onderhoudswerkzaamheden uit…
€2.400 - €3.000 per maand
Bij voorkeur heb je ervaring met het lezen van technische tekeningen. Jij staat aan het begin van het fabricageproces van moderne landbewerkingsmachines.
Bergen op Zoom
€2.400 - €3.200 per maand
Mbo werk- en denk niveau in een technische richting. Een servicemonteur met elektrotechnische en mechanische kennis. De opdrachtgever kan je on the job trainen.
€2.400 - €3.400 per maand
Als paneelbouwer ben je dagelijks bezig met de combinatie van IT en elektrotechniek. Je kan goed zelfstandig werken. Bouwen en keuren van panelen.
€2.600 - €3.600 per maand
Wil jij verantwoordelijk zijn voor het monteren en opleveren van diverse grote nationale en internationale projecten? Zorgen voor een veilige werkomgeving.