Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 1.160 vacatures
Nieuwendijk
Nederland
Wegens groei van onze organisatie zijn wij voor al onze vestigingen op zoek naar een Leerling/2e Autotechnicus. Je bent in het bezit van rijbewijs B.
Of ben jij die startende autotechnicus die echt toe is aan een volgende stap in je carrière? Voor onze vestiging in Velp zijn wij per direct op zoek naar een…
Bochane
Utrecht
Voor onze Athlon vestiging in Utrecht zijn wij op zoek naar een 2e Autotechnicus en 1e Autotechnicus met APK. Dan zijn we op zoek naar jou!
Amega
Nederland +1 plaats
Een recent afgeronde opleiding tot Eerste Autotechnicus; Dan is deze vacature voor Eerste Autotechnicus echt iets voor jou! Hoe pak jij dit aan?
€2.000 - €2.500 per maand
Wat we van jou vragen als eerste autotechnicus. Je functie als eerste autotechnicus ziet er als volgt uit. In deze afwisselende en uitdagende functie is geen…
Of ben jij die startende autotechnicus die echt toe is aan een volgende stap in je carrière? In verband met groei zoeken wij per direct een gedreven en ervaren.
Autobedrijf Hein Franke
Oldenzaal
Een afgeronde opleiding 1ste autotechnicus. Als 1ste autotechnicus bij Autobedrijf Hein Franke is geen dag hetzelfde!
Heb jij van nature een servicegerichte instelling en spreek jij de taal van zowel de klant als de autotechnicus? Zoek jij een baan voor 20 uur per week?
Meyra Retail & Services
Hoofddorp
Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau richting mechatronica, werktuigbouw, elektro of autotechnicus. Je dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het volgende:
€2.000 - €2.500 per maand
Wat we van jou vragen als tweede autotechnicus. Je functie als tweede autotechnicus ziet er als volgt uit. Je werkt in onze hypermoderne werkplaats waarbij je…