Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 1.108 vacatures
€2.000 - €2.500 per maand
Heb je vragen over de vacature van eerste automonteur? Reparatie en onderhoudscontracten voor personen- en bedrijfswagens vormen al jaren een belangrijk…
Munsterhuis
Hengelo OV
Voor deze functie zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega met het diploma 1e automonteur of 2e automonteur (of je bent hiervoor in opleiding).
Je bent samen met leidinggevenden en assistent automonteurs verantwoordelijk voor het inzetbaar houden van het voertuigenpark van jouw Luchtmachteenheid.
Standdaarbuiten
Zo kun je als parttime hero bijvoorbeeld ook fulltime automonteur zijn, en van belang voor onze samenleving! Of je nu letterlijk een mensenleven redt of een kat…
Jaguar Land Rover
Amsterdam +6 plaatsen
Als automonteur zorg jij ervoor dat onze klanten veilig en tevreden onderweg zijn. Wil jij werken in omgeving Amsterdam voor de merken Jaguar en Land Rover?
Wittebrug Autogroep
Nederland
Houd jij van sleutelen, ben je leergierig en op zoek naar een nieuwe uitdaging als Automonteur bij een mooi bedrijf met mooie merken?
Aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie (bijvoorbeeld Automonteur, Monteur Autotechniek, Vrachtwagenmonteur et cetera);
Sator Holding
Hoensbroek
Afgeronde opleiding Eerste automonteur of gelijkwaardig door ervaring. Dan kun je nu solliciteren op de functie van Automonteur. Wie is onze ideale kandidaat?
Rüttchen Autowereld
Den Bosch +1 plaats
Voor de personenauto-werkplaats in Den Bosch zijn wij per direct op zoek naar een. Wat ga je doen en wat krijg je ervoor terug?
Je werkt 32 uur per week als automonteur op ons servicecentrum in Amsterdam. Bij de ANWB vinden we persoonlijke begeleiding belangrijk, combineer werken en…