Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Automatisering in Groningen (provincie)

Pagina 1 van 168 vacatures
Onderwijsgroep Noord
Groningen
€2.478 per maand
Onderwijsgroep Noord is een bestuurlijke samenwerking van Terra, Dollard College en rsg de Borgen. Terra biedt opleidingen op het gebied van groen, voeding,…
Onderwijsgroep Noord
Groningen
€3.789 per maand
Het betreft specifiek werkzaamheden voor onze vestiging TerraNext in Eelde. TerraNext is de opleider in de groene sector voor (jong) volwassenen.
Gjaltema Materieel Verhuur
Groningen
(32-40 uur per week), Standplaats Groningen,. Ter aanvulling van ons team zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die ons team op de financiële.
Je wordt enthousiast van vernieuwingen, hebt geen moeite met automatisering en denkt actief mee over voortdurende verbetering van de zorg.
De projecten variëren van onderwerpen zoals Procestechniek, bouwkunde, Automatisering, Electro etc. en hebben een jaarlijks CAPEX budget van €3 miljoen.
Groningen
€3.184 per maand
Je hebt affiniteit of ervaring met ICT systemen, geavanceerde software en automatisering. Je voert een breed scala aan analyses uit in bloed, urine en andere…
Delfzijl
Gezamenlijk werken wij dagelijks aan de meest uiteenlopende projecten, bijvoorbeeld de renovatie van een gasproductielocatie, een onderhoudsstop op een…
AC Plus Automatisering
Groningen
Ben jij een echte techneut die graag kennis deelt en proactief met oplossingen komt en werk je graag in teamverband in een informele sfeer?
€2.540 - €3.839 per maand
Het team Informatie & Automatisering bestaat uit Automatisering, Documentaire Informatievoorziening, GIS/GEO, Applicatiebeheer en receptie/waterloket.
AC Plus Automatisering
Groningen
Als Office365 specialist adviseer jij onze opdrachtgevers in complexe vraagstukken gericht op architectuur, productiviteit en mobiliteit.