vacatures voor Assistent Filiaalmanager in Nuth

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 80 vacatures
Zie jij jezelf als Assistent Filiaalmanager binnen Scapino? Scapino zoekt een Assistent Filiaalmanager voor dit mooie filiaal!
€1.800 - €2.100 per maand
Word dan Assistent Filiaalmanager bij Kruidvat. Wat ga jij doen als Assistent Filiaalmanager? Je schakelt moeiteloos tussen de drukke werkzaamheden op de…
Jouw profiel als assistent filiaalmanager: Jouw taken als assistent filiaalmanager: Als assistent winkelmanager ben je de rechterhand van de storemanager.
€2.200 - €3.100 per maand
Word dan Filiaalmanager bij Kruidvat. Wat ga jij doen als Filiaalmanager? Als Filiaalmanager bij Kruidvat ben jij verantwoordelijk voor het succes van jouw…
€2.100 - €2.400 per maand
Word dan Filiaalmanager bij Trekpleister. Wat ga jij doen als Filiaalmanager? Wij geven jou, als Filiaalmanager, de verantwoordelijkheid voor het succes van…
Doorgroeimogelijkheden tot bijvoorbeeld de functie van assistent filiaalmanager. Weet jij samen met Theo en Kim de meest succesvolle winkel te worden?
Als Assistent filiaalmanager zijn jij en jouw filiaalmanager verantwoordelijk voor jullie “eigen” Score winkel. Bij afwezigheid vervang je de filiaalmanager.
Medeverantwoordelijk voor omzet en derving. Leidinggeven en motiveren van het Team. Het verder ontwikkelen/trainen van je personeel.
De mogelijkheid om door te groeien naar Eerste Verkoopmedewerker, (Assistent) Filiaalmanager of verder. Wat ga jij doen als Verkoopmedewerker?
Chasin'
Maastricht
Als Assistent filiaalmanager zijn jij en jouw filiaalmanager verantwoordelijk voor jullie “eigen” CHASIN’ winkel. Jouw taken en verantwoordelijkheden zijn: