vacatures voor Assemblage in Purmerend

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Bedrijf
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 117 vacatures
Heerhugowaard
€2.200 - €2.500 per maand
Ervaring in assemblage en/of montage. Jij bent handig, hebt technisch inzicht en kan zelfstandig samenstellen en assembleren. Toe aan een nieuwe uitdaging?
€2.069 - €2.367 per maand
In de functie van assemblagemedewerker kom jij met jouw technische blik tot het perfecte product. Wat jij daadwerkelijk gaat doen zijn de volgende taken:
Stelt apparaten in en af. Test de samengestelde producten of machines. Leest de tekening van de samen te stellen producten. Verzamelt de samen te stellen delen.
Young Engineering
Amsterdam
€2.400 - €3.000 per maand
Je komt te werken voor diverse productie onderdelen, zoals verwerking, verpakking, assemblage en ook aan de machines. Beschik je niet over eigen vervoer?
€2.050 - €2.800 per maand
Ben jij iemand die ervaring heeft binnen de procestechniek als assemblagemedewerker? Jij zorgt ervoor dat een groot automerk door kan blijven groeien.
Magazijn & Assemblage, Service Control Center en de Service Buitendienst. Koninklijke Boon Edam is wereldmarktleider op het gebied van entreeoplossingen.
Hieronder vallen diverse werkzaamheden zoals het op maat zagen en slijpen van de basisslang, het meten en beoordelen van de totale assemblage en het klaarmaken…
€2.500 - €2.800 per maand
In de functie van assemblage monteur ben je verantwoordelijke voor de af montage van elektrische motorfietsen. Je dag ziet er dan ook als volgt uit:
Heerhugowaard
€2.200 per maand
Ze hebben op de locatie in Heerhugowaard een grote Assemblage afdeling en jij zorgt dat deze afdeling soepel loopt en dat de producten bij de juiste persoon…
Vacature Assemblage Medewerker in de omgeving Heerhugowaard. Reageer direct op deze Assemblage Medewerker vacature! Waarom ben jij de juiste kandidaat?