Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Ambulant Begeleider in Noordwijk

Pagina 1 van 69 vacatures
Wij zoeken een Ambulant begeleider in de regio Zoetermeer & omstreken voor 32 uur per week. We zijn flexibel, laagdrempelig en we werken ambulant:
€1.898 - €2.807 per maand
Ambulant begeleider | Parttime, 1 op 1 begeleiding. Maak jij het verschil bij gezinnen thuis als ambulant begeleider in een parttime functie?
Boba
Pijnacker +1 plaats
€2.193 - €3.076 per maand
Boba Autisme Groep zoekt een MBO Levensloopcoach/ambulant begeleider. Je werkt ambulant binnen je eigen regio met een vaste groep cliënten, die zich kenmerkt…
Wij zoeken een Werkervaringsmedewerker Ambulant begeleider in de regio Den Haag voor 16 uur per week. Een vaste begeleider of de teamcoach is je supervisor.
€2.807 per maand
Als Ambulant begeleider LVB (MBO) breng je mee: Je biedt als begeleider van een gebiedsteam ambulante ondersteuning aan cliënten. Jij maakt onze zorg bijzonder:
€2.627 - €3.742 per maand
De afdeling Ambulant Haarlem is gespecialiseerd in intensieve woonbegeleiding en casemanagement aan individuele cliënten en gezinnen. Over het Leger des Heils.
Voorzet
Leiden
Snelle groei op zoek naar een ambulant begeleider. Eén organisatie die re-integratie, jobcoaching, behandeling, ambulante woon- en onderwijs begeleiding en…
Wij zoeken een WEM Ambulant begeleider in de regio Zoetermeer en omstreken voor 16 uur per week. Een vaste begeleider of de teamcoach is je supervisor.
€2.627 - €3.742 per maand
Ben jij een Persoonlijk Begeleider die het leuk vind om ambulant werk te doen en dus bij de mensen thuis te komen? Bouw mee aan een nieuw team!
€2.627 - €3.742 per maand
Als ambulante begeleider heb je je eigen caseload en bied je wekelijks ambulante ondersteuning aan jongeren in Den Haag. Inzicht in de sociale kaart;