vacatures voor Allround Timmerman in Boskoop

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 156 vacatures
Lokaal werken werkt overal beter. We willen de beste Allround timmerman die er is. Als (allround) timmerman beschik je over praktisch inzicht en creativiteit.
Werken bij solide
Rotterdam
Voor een gloednieuwe woontoren aan de rand van de Müllerpier in Rotterdam zijn wij op zoek naar een… Ben jij de timmerman met passie voor ruwbouw die wij zoeken?
Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Alphen aan den Rijn zijn wij op zoek naar een allround… Je beschikt bij voorkeur over ervaring als allround timmerman.
Voor dit project ben ik op zoek naar een timmerman die aan de slag gaat met aftimmer werkzaamheden van een bewoonde woning. Waar moet je dan aan denken?
Van Omme & De Groot
Rotterdam
Als allround timmerman ben je dagelijks aan het werk op grote en kleinere werken, zowel zelfstandig als in samenwerking met andere collega’s.
In deze functie is relevante ervaring en/of opleiding in houtbewerking een vereiste. Bij de Upstairs Traprenovatie Groep draait alles om traprenovatie…
Rotterdam Kralingen-Crooswijk +8 plaatsen
€2.700 - €3.200 per maand
De Allround timmerman die zowel ervaring heeft in de renovatie, nieuwbouw en mutatiewerk. Om als allround timmerman aan de slag te gaan, heb je uiteraard wel…
Bowers is door aanhoudende groei op zoek naar een allround vakman die wij kunnen inplannen op zeer uiteenlopende projecten. Neem dan gerust contact met ons op!
Inflex Detachering
Moordrecht
Als allround timmerman houd je je bezig met alle voorkomende stel- en timmerwerkzaamheden vanaf het begin tot het einde… Een aantal jaar ervaring als timmerman.
Wij zijn ter uitbreiding van ons team zorg huisvesting op zoek naar een sociale en betrouwbare, allround timmerman. Dan komen wij graag met jou in contact!