vacatures voor Algemeen Medewerker in Amsterdam

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 354 vacatures
Verrichten van de dagelijkse- en periodieke schoonmaakwerkzaamheden; Diverse ondersteunende werkzaamheden binnen de Hoteldienst.
€2.683 - €4.905 per maand
Robert Breeveld, fiscaal medewerker assurantiebelasting bij de Belastingdienst. En we vragen aan nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).
Verrichten van de dagelijkse- en periodieke schoonmaakwerkzaamheden; Diverse werkzaamheden binnen de Hoteldienst. Je kunt zelfstandig en cliëntgericht werken.
Schoonmaken met een glimlach!Is het jouw passie om ervoor te zorgen dat anderen in een schone omgeving kunnen werken, dan zijn wij op zoek naar jou!
Oranjemarine
Amsterdam
Wij zoeken per direct een talentvolle medewerker voor de volgende werkzaamheden en onderhoud aan boten: Wil jij ook werken in een dynamische omgeving in de…
t.n.v. De Regenboog Groep
Amsterdam
€3.135 per maand
En de introductie van nieuwe medewerkers.  In incidentele gevallen (vakanties, ziekte) invallen op het Algemeen Secretariaat.
Hotel Schiphol
Hoofddorp
Hotel Schiphol A4 is een viersterrenhotel met 675 kamers en suites, 22 schitterende banqueting zalen, een á la carte restaurant met 350 zitplaatsen, een…
Onze medewerkers zijn hierbij de belangrijkste schakel. Maak jij ons team weer compleet? Ter versterking van ons enthousiaste team, zijn wij voor onze Boots…
€2.795 - €4.225 per maand
Het team bestaat uit ruim zestig medewerkers. Medewerkers van de gemeente Amsterdam hebben voorrang in de procedure. Je doet onderzoek op locatie.
Voor onze technische dienst bij Hotel Schiphol A4 zijn wij op zoek naar een enthousiaste medewerker technische dienst. Allround technische kennis is een pré;