vacatures voor Afwasser in Den Bosch

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 49 vacatures
€10,04 - €11,39 per uur
Solliciteer dan nu voor afwasser in het Mövenpick Hotel ’s-Hertogenbosch! Ben je opzoek naar een flexibele baan waarbij je niet vast zit aan een vast aantal uur…
Mövenpick Hotels & Resorts
Den Bosch
€10,04 - €11,39 per uur
Solliciteer dan nu voor afwasser in het Mövenpick Hotel ’s-Hertogenbosch! Mövenpick Hotel Den Bosch | Horeca / Toerisme / Recreatie| Den Bosch | 0-38 uur.
Gossimijne Groep
Den Bosch +3 plaatsen
Wij vinden onze afwassers de belangrijkste schakel in onze keuken, daarom noemen wij ze graag afwaskampioenen. Dit hebben wij te bieden:
Een doener in hart en nieren? Zorgen dat alles schoon en op tijd op de juiste plek staat. In deze functie ben je werkzaam in de spoelkeuken.
Wil jij flexibel aan het werk als afwasser bij grote bedrijfsrestaurants? Als afwasser heb je een allround horeca functie en ben je een onmisbare spil in het…
Wil jij flexibel aan het werk als afwasser bij grote bedrijfsrestaurants? Als afwasser heb je een allround horeca functie en ben je een onmisbare spil in het…
He druktemaker, maak jij ons team compleet? Mensen verrassen en verwennen, dat is wat we bij ’t Zusje het liefste doen. En dat betekent dat alles moet kloppen.
Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2
Zaltbommel
Niet vies van een paar vuile borden? Als medewerker spoelkeuken ben je je gehele dienst verantwoordelijk voor de afwasstraat en begeleid je het gehele…
Ben jij medewerker spoelkeuken, en wil je werken binnen het leukste team van Hutten? Wil jij werktijden van 6:00 tot 13:00 of van 10:00 tot 17:00?
Nieuwebaan.nl
Oss
€9,94 - €11,50 per uur
Vragen over de vacature Afwasser / Schoonmaakmedewerker Keuken? Jij zorgt ervoor dat de keuken dagelijks weer helemaal spik en span is!