Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Afwas

Pagina 1 van 802 vacatures
€2.106 per maand
Je verzorgt bij hen bijvoorbeeld de was, het strijkwerk, de afwas en maakt de badkamer en het toilet schoon. Voor 13,5 – 20 uur per week. Wat heb jij in huis?
Prinses Máxima Centrum
Utrecht Oost
Het Prinses Máxima Centrum en Hutten: De wensen van de kinderen, gasten en medewerkers binnen het Prinses Máxima Centrum zijn voor ons leidend.
Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt
Nederland
Je zorgt ervoor dat de keuken netjes blijft, wast alles af wat de koks hebben gebruikt en wat de bediening heeft afgeruimd;
Vapiano Nederland
Rotterdam
Jij zorgt ervoor dat alle afwas; Als medewerk(st)er afwas zorg jij ervoor dat onze gasten voorzien zijn van schoon servies en bestek. Wat vragen wij van jou?
€1.676 - €2.413 per maand
Ben jij die aanpakker die ook goed kan samenwerken in de keuken? Dan ben jij wie wij zoeken! Als keukenassistent houd je jezelf bezig met het volgende:
€10,96 per uur
Net als afwas- en schoonmaakwerkzaamheden. Wie ben jij en wat ga je doen. Ben je student en 18 jaar of ouder en zoek je een leuke weekendbaan?
Als medewerker afwas word jij ingezet tijdens alle evenementen die plaatsvinden in het Philips Stadion. Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan in het Philips…
Jij bent de allround medewerker die zorgt voor het wegwerken van de afwas en het schoonmaken. Ben jij onze nieuwe collega die 5 dagen per week wil werken in de…
Ben jij onze nieuwe aanwinst voor de afwas? Hotel Ernst Sillem Hoeve is gelegen in de bossen van de Lage Vuursche, 15 kilometer van Utrecht.
€1.670 - €2.278 per maand
Verder verricht je kleine onderhoudswerkzaamheden aan diverse apparatuur en zorg je voor eenvoudige huishoudelijke werkzaamheden zoals afwas- en…