Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 904 vacatures
Bel of maak een afspraak met afdelingshoofd Albert van Mensvoort, te bereiken via telefoonnummer (040) 888 9220 of met team coördinator Mariusz van Grunsven, te…
€3.917 per maand
Als afdelingshoofd heb je een cruciale functie en geef je op operationeel en tactisch niveau leiding aan ongeveer 50 professionals op mbo- en hbo-niveau.
Voor onze winkel in Leiderdorp zijn wij op zoek naar een enthousiast afdelingshoofd dier (m/v) voor 38 uur per week. Ben je geïnteresseerd in deze functie?
Als afdelingshoofd heb je een integrale management verantwoordelijkheid. Wat kun je verwachten als afdelingshoofd Bodem en Grondwater Kwaliteit?
€4.225 per maand
Verdeeld over twee teams, met ieder een teamleider, onder eindverantwoordelijkheid van het afdelingshoofd. Daarover adviseer jij jouw afdelingshoofd en stem je…
€2.533 - €4.021 per maand
Als afdelingshoofd maak jij je hard voor jouw HARTwerkers. Als HARTwerker zet jij je in voor…. Je kent onze bewoners en geeft hen échte aandacht.
Gemeente Hendrik Ido Ambacht
Hendrik-Ido-Ambacht +1 plaats
€5.984 per maand
Als afdelingshoofd Beheer Openbare Ruimte heb je bij ons drie hoofdrollen: Ben jij die veelzijdige, daadkrachtige leider die het als een uitdaging ziet om onze…
Als afdelingshoofd P&O bent u een inspirerende leidinggevende voor de P&O-adviseurs en personeelsfunctionarissen van Radboud Services. 32 - 40 uur per week.
€2.986 per maand
Je hebt een eigen takenpakket en je bent het eerste aanspreekpunt voor een vast MT-lid en afdelingshoofden. De eerste prioriteit van de management assistenten…
Ministerie van Justitie en Veiligheid, Dienst Just...
Nieuwegein
€2.814 per maand
De directie, afdelingshoofden en projectmedewerkers rekenen op jouw organisatorische, secretariële en administratieve ondersteuning.