Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 520 vacatures
Hier vinden ook de gesprekken met de advocaat plaats. Wij zoeken een luisterend oor voor in onze wachtruimte! Herken jij jezelf in bovenstaande en ben jij:
Word jij onze nieuwe advocaat? Ben jij een advocaat met een creatieve ondernemersgeest? Weet jij uitstekend hoe je kennis van het internationaal privaatrecht in…
Ls Advocaat is het jouw werk om Coöperatie VGZ te vertegenwoordigen in zorggerelateerde juridische procedures . Dit is wat je gaat doen.
Hierin leer je gedurende twee maanden de basisvaardigheden van een professionele advocaat. Als advocaat-stagiaire bij Loyens & Loeff word je opgeleid en…
Van Traa
Rotterdam
Voor onze luchtvaartpraktijk zoeken wij per direct een advocaat-stagiaire. Meer informatie over deze vacature, klik dan hier voor het volledige profiel.
Dornstedt advocatuur
Hellevoetsluis
Je komt om hier de held uit te hangen en je neemt een paar jaar ervaring mee. Dat vinden onze opdrachtgevers fijn. Ze redt in hun recht.
Ben jij een juridisch talent in de dop en sta je te popelen om jezelf te ontwikkelen tot advocaat in een dynamische internationaal opererende organisatie?
Voor diverse praktijkgroepen zijn wij met regelmaat op zoek naar ervaren advocaten. Hiervoor zoeken wij kandidaten twee tot acht jaar ervaring, een commerciële…
In extreme gevallen zal dit betekenen dat je de klant een laatste aanmaning stuurt en voordraagt om overhandigd te worden aan de advocaat.
Teekens Karstens
Leiden
Als advocaat heb je circa 4-8 jaar ervaring binnen het vakgebied en daarnaast heb je een meer dan gemiddelde interesse in technologische ontwikkelingen.