Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 128 vacatures
Hierin leer je gedurende twee maanden de basisvaardigheden van een professionele advocaat. Als advocaat-stagiaire bij Loyens & Loeff word je opgeleid en…
AKD
Rotterdam
Voor de sectie Litigation & Insolvency in Rotterdam zijn wij op zoek naar een ambitieuze en talentvolle advocaat-stagiaire Corporate & Commercial Litigation.
De Haan Advocaten & Notarissen
Nederland
Advocaat stagiairs zijn veelal werkzaam op een tweetal rechtsgebieden. Als advocaat stagiair word je zo snel mogelijk zelfstandig ingezet.
Lexence
Amsterdam
Lexence heeft een brede arbeidsrechtsectie waar in totaal 16 advocaten – verdeeld over 3 teams – een zelfstandige proces- en adviespraktijk voeren.
e-Legal incasso advocaten
Rotterdam
€2.500 - €3.500 per maand
Sollicitaties kunnen worden gericht aan Krista Snoeck onder vermelding van vacature advocaat stagiaire Rotterdam. Bouw als advocaat je eigen droompraktijk op.
Ben jij een juridisch talent in de dop en sta je te popelen om jezelf te ontwikkelen tot advocaat in een dynamische internationaal opererende organisatie?
AKD
Amsterdam
Dan ben jij klaar voor een carrière als advocaat bij AKD. Ambitie om in de top van het bestuursrecht je carrière te starten? Via ons eigen opleidingshuis AKDMY.
AMS Advocaten
Nederland
Op het moment hebben wij geen actieve vacature voor een advocaat-stagiair. AMS Advocaten is op zoek naar een getalenteerde advocaat-stagiair.
Lexence
Amsterdam
De praktijkgroep litigation van Lexence groeit sterk, waardoor er ruimte is voor een gedreven advocaat stagiaire die bewust kiest voor een carrière als advocaat…
Van Doorne
Amsterdam
Gedurende de eerste 3 jaar van je advocaat stage zal je werkzaam zijn binnen twee expertisegebieden (je wisselt halverwege). Wat verwachten we van jou?