Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 1.617 vacatures
Smit & Moormann notariaat
Wageningen
Je zult in klein teamverband werkzaam zijn binnen de notariële praktijk op het gebied van familierecht en ondernemingsrecht en/of registergoed.
Konings & Meeuwissen
Nijmegen
Een afgeronde MBO-opleiding op secretarieel of administratief vlak; Als administratief medewerk(st)er verricht je uiteenlopende werkzaamheden, voor het…
SGS Search
Heeswijk-Dinther
Als administratief medewerker van de afdeling laboratorium zorg jij dat alles administratief vlekkeloos verloopt. Zorg jij voor een optimale administratie?
Jansen Huybregts
Nijmegen
Aannemen en administratief uitwerken van werkorders. 24 uur, maximum 40 uur. Goede voorbereiding is het halve werk. Jij bent de spil in het hele traject.
Oubaha Beheer BV
Arnhem
€1.800 - €2.200 per maand
Als administratief medewerker binnen Oubaha Beheer verzorg je de administratie op het gebied van urenregistratie, contractadministratie en salarisadministratie.
Je opleiding ligt op minimaal MBO niveau. Je plant en ondersteunt de advieswerkzaamheden en verzorgt de administratie. De Hypotheker is volledig onafhankelijk:
Schuijl financiele projecten
Wijchen
Bij een jong payroll bedrijf in Nijmegen zijn wij op zoek naar een administratief medewerker voor maximaal 24 uur per week, dagen zijn in overleg en taken…
Ministerie van Justitie en Veiligheid, Dienst Just...
Grave
€2.683 per maand
Trouwens, hoewel je als medewerker services vooral administratief óf logistiek bezig bent, je bent allround genoeg om je collega’s te ondersteunen of –…
Voor de rol van administratief ondersteuner inburgering maak je fysieke dossiers van cursisten aan, je verwerkt en archiveert presentielijsten.
€2.797 per maand
Frank Albricht, hoofd financiële administratie: Meer informatie over administratieve en secretariële functies. Tot jouw werkzaamheden behoren onder andere: