Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 2.588 vacatures
Je bent een zelfstandige Administratief Medewerker/Boekhouder en hebt interesse om de administratie van ons hoofdkantoor in Vianen te komen versterken.
Kiwa CMR
Nieuwegein
Wat ga jij als Administratief medewerker Feed & Food precies doen? Je bent bekend met administratieve werkzaamheden en je weet dat je dit leuk vindt.
Utrecht Zuidwest
€1.800 - €2.000 per maand
Je kan aan de slag als administratief medewerker als je jouw administratieve talent en oprechte aandacht voor mensen meeneemt naar Tzorg.
Trengo
Utrecht
En ben je klaar voor het echte werk als Administratief medewerker? MBO of HBO werk- en denkniveau; Jouw dagelijkse taken hebben als doel om klanten te helpen…
€2.551 per maand
Kennis en/of ervaring met administratief juridische werkzaamheden heeft de voorkeur. Dan is de functie als administratief medewerker Wzd bij het CIZ echt iets…
Werkzoeken.nl
Utrecht
€30.000 - €42.000 per jaar
In bezit van een mbo diploma richting finance. Uitvoeren van crediteuren- en debiteurenadministratie. Parttime beschikbaar (16 tot 24 uur).
Als Logistiek Administratief Medewerker ben je verantwoordelijk voor de afhandeling van binnenkomende goederen. En heb jij ervaring in een soortgelijke functie?
Kiwa
Nieuwegein
Wat ga jij als Administratief medewerker Feed & Food precies doen? Je bent bekend met administratieve werkzaamheden en je weet dat je dit leuk vindt.
€2.756 per maand
Op de patiëntenadministratie verzorg je de administratieve verwerking van monsters voor pathologisch onderzoek: Van inschrijving tot en met uitslag.
The Administrative Assistant, Buying’s main responsibility is to provide clerical back up and administrative support to the Buying Team.