Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 2.295 vacatures
AD-Vi
Veldhoven
Wij wensen ons team graag uit te breiden met een secretarieel administratief medewerkster. Ad-Vi VVE Beheer is bijna 45 jaar actief in het beheer van vereniging…
Wil jij flexibel werken en als Kassamedewerker aan de slag? Sluit je dan aan bij ons team! De laatste persoon die de klant ziet, dat ben jij!
Certitudo Capital
Den Bosch
In de functie van Administratief Medewerk(st)er bent u verantwoordelijk voor de administratie van de afdeling Property Management.
€1.800 - €2.250 per maand
Als initiatiefrijke Secretarieel Administratief Medewerker bied je op hoog niveau volledige, professionele ondersteuning en voer je deze werkzaamheden met veel…
Ministerie van Justitie en Veiligheid, Openbaar Mi...
Den Bosch
€2.814 per maand
Daar draag jij aan bij als senior administratief medewerker. En natuurlijk werk je ook veel samen met andere administratief medewerkers.
€1.707 - €2.546 per maand
Je bent in bezit van een afgeronde administratieve MBO opleiding; Het team van behandelcoördinatoren is onlangs uitgebreid, waardoor we een extra administratief…
SGS Search
Heeswijk-Dinther
Als administratief medewerker van de afdeling laboratorium zorg jij dat alles administratief vlekkeloos verloopt. Zorg jij voor een optimale administratie?
Voor de rol van administratief ondersteuner inburgering maak je fysieke dossiers van cursisten aan, je verwerkt en archiveert presentielijsten.
THE COOKIE COMPANY
Den Bosch
Ben je dé Administratief Medewerker die we zoeken? Je hebt minimaal een MBO 4 diploma op zak en bent en blijft cool ‘no matter what’. Wat zit er in je bagage?
Werken voor Nederland
Den Bosch
Daar draag jij aan bij als senior administratief medewerker. En natuurlijk werk je ook veel samen met andere administratief medewerkers. 1 oktober Nog 11 dagen.