Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Administratief in Veendam

Pagina 1 van 484 vacatures
Recreatiepark de Borgmeren
Scharmer
Voor deze functie is het noodzakelijk dat je goede computervaardigheden bezit en het voeren van een gehele digitale administratie geen geheimen voor je heeft.
Veendam
€10,50 - €14,68 per uur
Voor UWV Groningen, afdeling Externe Contractering Re-integratie (ECR), zijn wij op zoek naar meedere administratieve toppers! Reis je met het OV?
€13,06 per uur
Voor onze opdrachtgever binnen de rijksoverheid, zijn wij op zoek naar een administratief medewerker die naast zijn administratieve taken ook secretariele taken…
Onderwijsgroep Noord
Groningen
€2.478 per maand
Terra biedt opleidingen op het gebied van groen, voeding, dier, natuur & milieu in het praktijkonderwijs, vmbo, het Groene Lyceum, mbo en cursusonderwijs.
QPS Netherlands BV
Groningen
Voor ons laboratorium in Groningen zoeken wij een administratief medewerker die per direct fulltime beschikbaar is. De ontwikkeling van nieuwe medicijnen.
€15,12 per uur
Voor één van onze opdrachtgevers bij de Rijksoverheid zijn wij dringend opzoek naar fulltime administratief medewerkers voor planning in Groningen.
Assen
Wij zijn op zoek naar een Administratief Medewerker Beurs voor onze BV Cascade Verzekeringsgroep in Assen. In jouw functie als Administratief Medewerker Beurs…
Je hebt een mbo 2-diploma, bij voorkeur in de richting van facilitaire dienstverlening of leisure & hospitality. 18 oktober Nog 1 dag.
€2.539 per maand
Minimaal een MBO diploma op het gebied van horeca en/of toerisme; Iemand die integer is en eerlijkheid belangrijk vindt, die respectvol omgaat met onze gasten…
Daarnaast beschik je minimaal over een afgeronde opleiding op MBO niveau 2. Wat houdt de functie van verkoopmedewerker in? Je ontvangt en verwerkt de vracht;