Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 4.535 vacatures
€1.800 - €2.000 per maand
Wat ga je doen als administratief medewerker? Als administratief medewerker ben jij de ondersteunende kracht achter onze afdeling Relatiebeheer.
Ministerie van Justitie en Veiligheid, Openbaar Mi...
Utrecht Binnenstad
€2.814 per maand
En als enthousiaste administratief medewerker versterk jij bij ons het team van de afdeling Bijzondere Administratie. Je werk is altijd tiptop in orde.
Adviserend (werving, verkoop, communicatie) en administratief (cliëntenadministratie, facturatie en declaratie, verantwoording). Dit houdt in dat je:
€2.682 per maand
Op ons afdelingssecretariaat werken twee secretaresses en een administratief medewerker, die samen onze wetenschappelijke staf ondersteunen.
Westfort Vleesproducten
IJsselstein
Toegangscontrole van veewagens en administratieve afhandeling van transportdocumenten. Je bent dus veel in contact met externe bezoekers van ons bedrijf maar…
Rechtspraak, rechtbank Midden-Nederland
Utrecht Binnenstad
€3.074 per maand
Als juridisch administratief medewerker draag je hier actief aan bij. Je draagt zorg voor de uitvoering van administratieve trajecten.
 Je bent administratief sterk, proactief en goed in projectmatig werken; Doe je de administratieve verwerking van projecten.
€1.707 per maand
Ben je op zoek naar een tijdelijke administratieve functie? Voor verschillende afdelingen zijn wij regelmatig op zoek naar administratieve ondersteuning.
€1.705 - €2.599 per maand
Als administratief medewerker binnen het team Reisadvies ben je verantwoordelijk voor twee kerntaken. Naast deze twee kerntaken ondersteun je het team met…
DO - Be passionate, work hard and make it happen! In deze rol ben je onderdeel van een enthousiast en gedreven Finance team in een dynamische en succesvolle…