Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 1.198 vacatures
6 maanden, met uitzicht op een aanstelling voor onbepaalde tijd Wegens toenemende drukte zijn wij op zoek naar een administratief medewerker voor ondersteuning…
Aquasteam
Venray
Het verwerken van in- en uitgaande post. Debiteuren administratie waaronder het factureren van projecten. Flexibele instelling met minimaal MBO denkniveau.
Uit het uitgeven, innemen, controleren en onderhouden van het verhuurde materieel. Solliciteren op de functie van Commercieel Administratief Medewerker.
Gemeente Sint Anthonis
Dit betreft het controleren en coderen van facturen en zorgen voor tijdige betaling. Administratief Medewerker Heerhugowaard docent leraar.
Als administratief medewerker accountancy ondersteun je (assistent-)accountants bij het verzamelen, controleren en invoeren van gegevens. Jouw werk in het kort.
Je ondersteunt dagelijks de transportplanner, je staat chauffeurs te woord en voert… Ervaring in de afhandeling van terugkerende administratieve taken.
Kom ons team dan versterken! We vragen minimaal een afgeronde MBO opleiding richting administratie of een kandidaat met ervaring in de voertuigtechniek;
Van Boxtel Volkel
Uden
Administratief medewerker (+- 0,6 FTE). Als administratief medewerker maak je deel uit van ons. Gevarieerde functie voor een zelfstandige administratieve.
Voor de rol van administratief ondersteuner inburgering maak je fysieke dossiers van cursisten aan, je verwerkt en archiveert presentielijsten.
€3.184 per maand
Onze mensen weten wat er van ze wordt verwacht en hebben de wil en de durf om hier invulling aan te… Minimaal een secretariële mbo niveau 4 opleiding afgerond.