Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 2.366 vacatures
Markkant Personeelsdiensten
Oosterhout
Voor onze opdrachtgever, die gespecialiseerd is in de verhuur en verkoop van steigers, zijn wij op zoek naar een ervaren administratief medewerker voor 28 tot…
Amer Notarissen B.V.
Raamsdonksveer
Wij zoeken een administratief medewerker die ons kleine informele team kan komen versterken voor bij voorkeur 4 of 5 dagen in de week.
Gemeente Loon op Zand
€2.986 per maand
Je zorgt voor een overzichtelijke en toegankelijke administratie. Je hebt een opleiding op MBO 4 niveau afgerond. In hectische situaties houd jij je hoofd koel.
Visio
Breda
Algemene lichte administratieve werkzaamheden uitvoeren. Koninklijke Visio is hét expertisecentrum voor mensen met een visuele en verstandelijke beperking op…
€2.041 - €2.843 per maand
Wat jou uniek maakt als Administratief Medewerker. Je functie bestaat uit het administratief verwerken van klantverzoeken op het gebied van levensverzekeringen.
Voor een opdrachtgever in de omgeving van Oosterhout zijn wij op zoek naar een Secretarieel / Administratief Medewerker voor 36 uur per week.
Mobiliteitscentrum Regio West-Brabant
Gemeente Breda
€2.986 per maand
Minimaal mbo opleiding afgerond, meerdere jaren werkervaring als juridisch administratief medewerker, bekend met wettelijke regels rond bezwaar.
Easyflex
Oosterhout
Ervaring in de uitzendbranche, financiële administratie of ruime telefoonervaring is een eis. Ben jij een echte service verlener? Hoe ziet jouw werk eruit?
Tussendoor verricht je wat lichte administratieve taken en aan het einde van de dag zorg je ervoor dat de keuken weer blinkend schoon is. Wat we van je vragen.
€2.061 - €2.465 per maand
Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau, bent flexibel, gastvrij en dienstverlenend ingesteld. Ben jij de facilitair medewerker die gasten en medewerkers…