Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Administratief in Maastricht

Pagina 1 van 641 vacatures
AchtenvanGent Notarissen
Maastricht
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste fulltime administratief medewerker voor de afdeling Vastgoed. Binnen de functie ga jij de volgende taken verrichten.
€1.877 - €2.818 per maand
De teams voeren taken uit op het gebied van financiële administratie & treasury, financieel advies, informatie en automatisering, documentaire…
Neem dan contact op met Femke Dijkhuizen, hoofd administratief team Toezicht, via 06 – 21 18 36 08. Je draagt zorg voor de administratieve voorbereiding,…
Femke Dijkhuizen, hoofd administratief team Toezicht, via 06 – 21 18 36 08. Voor 1 jaar, met een mogelijkheid tot verlenging. 28 september Nog 1 dag.
Company NH Maastricht
Maastricht
Je bent energiek proactief, oplossingsgericht en accuraat op het gebied van administratie en betalingen. Een eerste indruk maak je maar een keer, toch?
RUD zuid limburg
Maastricht
€3.083 per maand
Medewerker administratief en secretarieel II). Ervaring in een administratieve / secretariële functie; Als secretarieel ondersteuner ben je verantwoordelijk…
Hogeschool NOVI
Maastricht
Ben jij goed in het onderhouden van de relaties met studenten? Vind je het ondersteunen van studenten tijdens hun studie een uitdaging? Wat vragen wij van jou?
Pawel Faworek, hoofd administratief team Strafrecht, via 06 – 46 91 93 28 of met mw. Je zorgt voor de administratieve voor- en nabewerking van vorderingen tot…
Maastricht
€10,27 - €12,84 per uur
Wij zijn op zoek naar een kandidaat die beschikt over minimaal MBO werk- en denkniveau, met minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.
€13,28 per uur
Dan ben jij de administratieve kracht die wij zoeken! Ben je op zoek naar een uitdagende administratieve baan in een leuk team? Voor ruim 2,7 miljoen klanten!