Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 5.487 vacatures
Leiden
€2.756 per maand
Als administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor het verwerken van patiëntmateriaal. Als administratief medewerker kom je op deze afdeling te werken…
€2.717 per maand
Als administratief medewerker heb jij een brede, uitvoerende rol. We delen onze kennis en geven studenten bagage mee waarmee ze stevig in hun schoenen staan.
Rijksvastgoedbedrijf
Den Haag
Als administratief medewerker handel jij allerlei zaken af die te maken hebben met het beheer en onderhoud van de grootste vastgoedportefeuille van Nederland.
€2.665 per maand
Diploma MBO 4 Administrateur, Boekhoudkundig medewerker of Medische terminologie. Wat biedt het Maasstad Ziekenhuis jou? Een laboratorium met veel ambitie.
Rotterdam
€1.924 - €3.076 per maand
Je kunt ook belast worden met andere administratieve taken en ook het adviseren en informeren van burgers zal tot je werkzaamheden behoren..
Voor onze afdeling 'Financiële Administratie' zijn wij per 1 december 2019 op zoek naar een Fulltime Administratief Medewerk(st)er. Ruime kennis van MS Office.
Administratief medewerker incasso Den Haag. Afdeling incasso – standplaats Den Haag – 40 uur. Vind jij het leuk om collega’s te ondersteunen in hun incasso…
Werkzoeken.nl
Den Haag
€24.000 - €28.800 per jaar
Verzorgen van de debiteuren administratie. Verzorgen van de crediteuren administratie. Je bent per direct beschikbaar voor 24 uur per week.
Met ruim 150 medewerkers geven we invulling hieraan. Het Rijnlands Lyceum Oegstgeest kenmerkt zich door onze focus op internationalisering:
€3.083 per maand
Daarnaast heb je een aantal ondersteunende, administratieve werkzaamheden. Jouw uitdaging Functie-eisen Goed om te weten. Dan past deze functie echt bij jou!