vacatures voor Administratief in Leeuwarden

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 295 vacatures
Stichting hulp en herplaatsing huisdieren
Leeuwarden
Als administratieve kracht houd je de administratie van onze diensten en het fysieke archief bij. Je kunt door dit werk dieren een tweede kans geven.
€12,18 per uur
Een leuke administratieve baan voor 15 tot 25 uur per week in Leeuwarden; Ben jij die flexibele doorzetter die graag wil bijdragen aan en groot project?
€13,09 per uur
Enkele jaren werkervaring met administratieve werkzaamheden is een pré. Ben jij die administratieve topper die wij zoeken?
Wurkwize
Burgum
Als financieel administratief medewerker verricht je diverse administratieve werkzaamheden. Stuur dan je motivatie + CV naar info@wurkwize.nl onder vermelding…
Wij zijn op zoek naar kandidaten die in het bezit zijn van een mbo diploma en daarnaast recente werkervaring hebben op administratief gebied, voldoe je niet aan…
Deze werkzaamheden kunnen worden afgewisseld met administratieve taken en receptiewerkzaamheden of het bijvullen van producten in de schappen.
Dat je een opleiding afgerond heb op minimaal mbo 3 niveau; Op verzoek verricht je tevens lichte administratieve werkzaamheden. Verder vragen wij van je:
€14,18 per uur
In verhouding kun je er vanuit gaan dat het merendeel administratief zal zijn (70%) en dat je rond de 30% telefonisch in contact bent met klanten.
Hierbij valt te denken aan het doornemen en sorteren van de post zodat de vluchteling leert omgaan met zijn eigen financiën, post en administratie.
€14,18 per uur
Uitzendbureau Manpower zoekt een administratief medewerker voor ING in Leeuwarden. Tenminste 1 jaar ervaring als financieel administratief medewerker of…