Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 3.302 vacatures
€2.675 per maand
Het administratief ondersteunen van de locatiemanager; Het opmaken en verwerken van de facturen; Oud Ade en Sotaweg zijn woonlocaties waar cliënten (jongeren en…
Met ruim 150 medewerkers geven we invulling hieraan. Het Rijnlands Lyceum Oegstgeest kenmerkt zich door onze focus op internationalisering:
€2.261 - €3.052 per maand
De administratief medewerker vervult een centrale, verbindende rol binnen de afdeling. Algemeen secretariële werkzaamheden, zoals agenda beheer, interne en…
Dankzij jouw rol als administratief medewerker van VerZorgt zorg jij ervoor dat alles op administratief vlak voor het platform van ZZP’ers op rolletjes loopt,…
€2.717 per maand
Als administratief medewerker heb jij een brede, uitvoerende rol. We delen onze kennis en geven studenten bagage mee waarmee ze stevig in hun schoenen staan.
Administratief ondersteunen van de manager: Wil jij graag jouw skills laten zien in deze tijdelijke baan als administratief medewerker?
De Nederlandse Transplantatie Stichting
Leiden
Snel reagerende werkgever
€1.890 - €2.729 per maand
Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor een tijdige en juiste verwerking van de inkomende facturen en declaraties.
Voor onze afdeling 'Financiële Administratie' zijn wij per 1 december 2019 op zoek naar een Fulltime Administratief Medewerk(st)er. Ruime kennis van MS Office.
€2.166 - €2.814 per maand
Je hebt minimaal een mbo werk en denkniveau en aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare functie/rol. Als medewerker administratie en logistiek draag jij…
Als Administratief Medewerker HR krijg jij in ieder geval: In jouw rol als Administratief Medewerker HR heb jij: Aanspreekpunt zijn en elke dag bijleren.