vacatures voor Administratief in Hillegersberg

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 5.100 vacatures
€1.791 - €2.662 per maand
Op de polikliniek Neurologie ben je als administratief medewerker werkzaam in een enthousiast team dat veel oog heeft voor kwaliteit en patiënttevredenheid.
Ministerie van Justitie en Veiligheid, Dienst Just...
Rotterdam Noord
€3.074 per maand
Als administratief medewerker bij de backoffice van de penitentiaire inrichting Rotterdam zorg jij dat deze processen op orde zijn.
LMC Voortgezet Onderwijs
Rotterdam
Je werkt samen met en coördineert het administratie werk van 2 administratief medewerkers, 1 conciërge en jezelf. Aantoonbaar MBO 4 werk- en denkniveau.
€2.717 per maand
Als administratief medewerker Onderwijsservice voor de Faculteit IT & Design voer je ondersteunende en administratieve taken uit t.b.v. Wat ga je precies doen?
Meyra Retail & Services
Rotterdam
Als administratief medewerker verricht je de administratieve werkzaamheden binnen het filiaal. Je hebt minimaal een MBO opleiding en werkervaring in een…
Als Administratief Medewerker Online ben je verantwoordelijk voor de correcte en adequate administratieve afhandeling van de goederenstroom en de daarbij…
€2.717 per maand
Ben jij een administratief en organisatorisch sterk? Je gaat als administratief medewerker werken binnen het dienstbureau van de dienst Facilitaire Zaken en IT.
€2.986 per maand
Je controleert of aan alle voorwaarden is voldaan, of alle documenten in de juiste vorm of taal aanwezig zijn, verwerkt de aanvragen administratief en stelt…
€2.534 per maand
Als administratief medewerker richt jij je op de administratieve organisatie van de polikliniek psychologie. Voor het slaapcentrum zoeken wij een administratief…
€2.756 per maand
Wij zijn op zoek naar een collega met minimaal een administratief mbo-diploma, met twee tot vier jaar werkervaring in een soortgelijke functie.