Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 492 vacatures
Koninklijke Auris Groep
Bergen op Zoom
€2.675 per maand
Je hebt een afgeronde administratieve opleiding op MBO 4-niveau. Auris Zorg regio Zuid is op zoek naar een accurate en representatieve Administratief medewerker…
Je hebt een mbo 3/4 diploma; Je bent een administratieve duizendpoot die serieus werken met een flexibele instelling weet te combineren.
Minimaal MBO 4 in financieel administratieve richting. Medewerker administratie 24 uur per week. De afdeling administratie is hierbij onmisbaar.
JOUW BAGAGE WIJ BIEDEN Overig Aantal uren p/w 16 Aantal dagen p/w Gesprek 1e ronde Type functie Werkniveau MBO niveau 3 Werkervaring 0-5 jaar…
GGZ WNB
Bergen op Zoom
€1.800 - €2.677 per maand
Kan aanwijzingen ontvangen van de vakman administratie van het betreffende onderdeel. GGZ WNB is op alle fronten volop in beweging. Wat vragen wij van jou?
GGZ WNB
Bergen op Zoom
€2.949 per maand
De medewerker is lid van het team Financiële Administratie. De medewerker ontvangt leiding van de coördinator financiële administratie. Wat vragen wij van jou?
Bergen op Zoom
Als front office-medewerker bij Stayokay ben je hét visitekaartje. Je checkt onze gasten in, helpt ze waar nodig en deelt jouw beste tips & tricks.
Ben jij een echte duizendpoot, enthousiast en wil jij hét visitekaartje zijn van Fletcher Hotels? Hou jij van het werken in een dynamische werkomgeving en sta…
€2.200 per maand
MBO opleiding met enkele jaren werkervaring. Het verwerken van orders in het systeem, opvolging geven aan de orders, het verwerken van de binnenkomende…
Je verricht administratieve- en horecawerkzaamheden, zoals het verzorgen van koffie en thee en het uitserveren van de maaltijden.