Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 492 vacatures
Vlotte Tantes
Hengelo OV
Natuurlijk ben je administratief (steen)goed onderlegd en zit het met jouw kennis van Word en Excel wel goed. Draag jij graag jouw steentje bij?
Ben je praktisch ingesteld, administratief sterk en weet jij van aanpakken? Ieder jaar weer streeft Kaemingk een unieke collectie voor kerst en voorjaar na.
Trifora Sports & Health Club
Enschede
Het verrichten van diverse administratieve taken. Het geven van informatie en het beantwoorden van (telefonische en per email) vragen.
PCH Dienstengroep
Enschede
Je bent verantwoordelijk voor de kaartverkoop en financiële en administratieve afwikkeling van kassadiensten. Voor het schaatsseizoen van 2019-2020 (oktober t/m…
Royal Capi-Lux
Eibergen
Je bent proactief, klantvriendelijk en administratief sterk (op de computer); Natuurlijk zorg jij dat de administratie die hierbij komt kijken altijd op orde is…
€3.376 per maand
Binnen de Gemeente Hengelo zijn wij op zoek naar een fulltime Vergunningverlener/ Administratief medewerker Vergunningen. Hoe ziet je functie eruit?
Jouw werkzaamheden als Financieel Administratief Medewerker: Dat komt goed uit, want wij zijn op zoek naar een Financieel administratief medewerker!
€2.200 - €3.100 per maand
Je hebt minimaal een mbo 4-werk- en denkniveau. Of het nu gaat om de administratie, werkzaamheden efficiënt inplannen of het werken aan persoonlijke…
€16,29 per uur
Als Administratief medewerker op de afdeling Security houd je je bezig met de administratieve taken ter ondersteuning op deze afdeling.
Daarnaast voer je alle voorkomende administratieve werkzaamheden uit voor de orthopeden en/of een orthopeed in opleiding. Ervaring met X-Care en Outlook;