Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Administratief in Drechtsteden

Pagina 1 van 2.995 vacatures
Dordrecht
€1.924 - €3.076 per maand
Tevens ben je belast met het bijhouden en actualiseren van formats waarmee intake & service werkt, ondersteun je bij het Politie Coördinatie Centrum (PCC) en…
Als administratief medewerker Patientenplanning Radiotherapie werk je in een team van 10 medewerkers. Je bent in het bezit van een (relevant) mbo-diploma,…
Rotterdam
€1.924 - €3.076 per maand
Je kunt ook belast worden met andere administratieve taken en ook het adviseren en informeren van burgers zal tot je werkzaamheden behoren..
Rotterdam
€1.924 - €3.076 per maand
Medewerker intake en service - Basisteam Charlois. Basisteam Charlois in District Rotterdam Zuid zoekt dienstverleners pur sang, die door middel van een…
Dordrecht
Accuraat, integer en nieuwsgierig zijn niet zomaar drie woorden voor jou. Dit is wie je bent, dit kenmerkt jou als persoon en als collega..
Kalmar
Rotterdam
€2.569 - €2.934 per maand
Je hebt een diploma op mbo-niveau richting (commercieel) administratief medewerker of vergelijkbaar; Jij leidt het salesproces administratief gezien in goede…
€2.166 - €2.814 per maand
Je verwerkt als senior administratief medewerker strafzaken en de correspondentie daaromheen administratief, aan de hand van procedures.
Netflex
Ridderkerk
Je past het beste binnen het team als je communicatief en uiteraard administratief sterk bent. Zonder strakke administratie zijn we nergens.
QLS Fulfilment
Dordrecht
Als medewerker Pick & Pack ben je verantwoordelijk voor het verzamelen, controleren en inpakken van bestellingen van onze opdrachtgevers.
LMC Voortgezet Onderwijs
Rotterdam
Je werkt samen met en coördineert het administratieve werk van 2 administratief medewerkers, 1 conciërge en jezelf. Je taken zijn onder meer: