Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 5.177 vacatures
Kanselarij der Nederlandse Orden
Den Haag Centrum +1 plaats
€2.814 per maand
Je verzorgt alle administratieve werkzaamheden, waaronder het administratief en procedureel afhandelen van een besluit dat genomen is op een decoratievoorstel.
€1.940 - €3.230 per maand
Wij zoeken de volgende kenmerken in onze administratief medewerker HR; Je ondersteunt de klantmanager pro actief door te ontzorgen op administratief vlak.
Zorg je voor het administratief verwerken van bezwaar en beroepsprocedures en het begeleiden en bewaken van de voortgang hiervan;
DON Opleidingen
Naaldwijk
Heb jij administratieve zaken graag op orde? Word jij de administratieve kracht voor onze diverse opleidingen? Dan zijn we op zoek naar jou!
Als Administratief Medewerker ben je onderdeel van een zeer gedreven team en ben je samen met jouw collega’s van de afdeling verantwoordelijk voor de dagelijkse…
€2.986 per maand
Voor het programmateam Radicalisering zoeken we een administratief medewerker. Gaat om de administratieve ondersteuning. Je houdt de MAR-mailbox bij.
Zorgdrager BV
Delft
Wij zijn op zoek naar een administratief medewerker. Binnen je takenpakket valt ook het opstellen van offertes en het afhandelen van orders en facturen.
AC Opleidingen
Naaldwijk
Als Administratief Medewerker is het jouw taak om het administratieve proces in goede banen te leiden. Ben jij iemand die netjes en secuur kan werken?
Binnen de Supply Chain Management afdeling van de Business Unit Savory Ingredients, zijn we op zoek naar een enthousiaste Logistiek Administratief Medewerker.
stichting Havensteder
Rotterdam
€2.567 - €3.117 per maand
Als administratief medewerker HRM ben je de administratieve spin in het web. Administratieve afhandeling van ontwikkel- en opleidingsactiviteiten (factuur- en…