Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 5.230 vacatures
Je bent verantwoordelijk voor de facturering en de inkoop van facturen. In de rol van Receptionist(e)/Telefonist(e) ben je enerzijds verantwoordelijk voor het…
€3.184 per maand
Je bent het aanspreekpunt voor de accountmanagers over equipmentcontracten en medeverantwoordelijk voor het equipmentbestand van het AMC, de koppeling met…
Groenendijk Onderwijsadministratie
Beverwijk
Heb jij recent een mbo 4-opleiding op administratief gebied afgerond, of heb jij al ervaring als administratief medewerker? (32 tot 38 uur per week).
€2.807 per maand
We zoeken een collega met ruime ervaring op administratief en secretarieel gebied, met voorkeur iemand uit de zorgsector.
€2.036 - €2.683 per maand
Kennis van secretariële en administratieve werkzaamheden. Afsluiten van patiënten in de diverse administraties. Behandeling van binnenkomende en uitgaande post.
Het winterseizoen vangt weer aan bij SnowWorld en vanaf september starten we met het inwerken van nieuwe medewerk(st)ers!
Abma Schreurs Notarissen
Purmerend
Abma Schreurs Notarissen heeft op de financiële administratie plaats voor een financieel administratief medewerker.
Pre Wonen
Velserbroek
Wat ga je doen als administratief medewerker wonen? Je beschikt over een havo- of mbo-niveau 4 diploma. Je geeft administratieve ondersteuning aan de collega’s…
Je draagt zorg voor een goed en nauwsluitend proces t.a.v. een volledige informatievoorziening zodat je in staat bent de juiste facturen uit te sturen.
Ministerie van Justitie en Veiligheid, Dienst Just...
Westzaan
De medewerker Bevolkingsadministratie is belast met de beheersmatige en administratieve afhandeling van de bevolkingsadministratiegegevens.