Zoek vacatures voor Administratief in "Bergen" (Noorwegen) op no.indeed.com

Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Administratief in Bergen

Pagina 1 van 809 vacatures
€2.807 per maand
We zoeken een collega met ruime ervaring op administratief en secretarieel gebied, met voorkeur iemand uit de zorgsector.
Dan ben jij mogelijk de nieuwe telefonist / administratief medewerker bij de GGD Hollands Noorden! Je hebt een administratieve opleiding op MBO niveau (met…
FMR Producties / LokaalTotaal
Breezand
Ter versterking en uitbreiding van ons team zijn wij PER DIRECT op zoek naar een administratief medewerker voor de binnendienst. Je bent betrouwbaar en integer.
Je hebt ervaring als administratief medewerker; Ben jij klantgericht en representatief en heb je ervaring als administratief medewerker? Wat vragen we van jou?
NSDSK
Alkmaar
€1.792 per maand
Je hebt een klantgerichte instelling en kunt op een enthousiaste wijze invulling geven aan deze veelzijdige functie; Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:
De Hooge Waerder
Alkmaar
Je hebt ervaring met het zelfstandig verzorgen en controleren van financiële administraties. Jouw werkzaamheden bestaan uit het verzorgen en controleren van…
Mbo +-niveau en minimaal een afgeronde administratief juridische opleiding op mbo 4-niveau; Als senior administratief medewerker bij de sectie Kanton, team…
€2.339 - €3.057 per maand
Je hebt een afgeronde MBO opleiding en al enige ervaring in een soortgelijke functie. Je geef input ten behoeve van de planning & control cyclus en de…
€2.000 - €3.000 per maand
Opmaken, beheren en administratief verwerken van boekhoudkundige stukken ten behoeve van de financiële administratie; Minimaal MBO werk- en denkniveau.
Noordplus Uitzendbureau BV
Alkmaar
Interesse in de functie van Administratief Medewerker? Wij zoeken iemand die mee kan gaan in deze dynamische omgeving, en graag een stapje harder loopt.