Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 3.809 vacatures
€1.940 - €3.230 per maand
Wij zoeken de volgende kenmerken in onze administratief medewerker HR; In jouw rol als administratief medewerker HR ben je spin in het web en een teamspeler.
Je bent in het bezit van een diploma op MBO niveau. Voor een dienstverband bij Argos Zorggroep is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) een vereiste.Een…
Je hebt een afgeronde administratieve opleiding op minimaal mbo niveau 4. Je hebt enkele jaren relevante werkervaring in het mbo; Wat heb je daarvoor nodig?
Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal mbo niveau én kennis van medische terminologie, de gangbare MS Office pakketten en Outlook.
Mammoet Vacancies
Schiedam
Wij zoeken kandidaten met een afgeronde opleiding op MBO-4 niveau in een administratieve richting, bijvoorbeeld Bedrijfsadministratie.
stichting Havensteder
Rotterdam
€2.567 - €3.117 per maand
Als administratief medewerker HRM ben je de administratieve spin in het web. De afdeling HRM maakt (samen met de afdelingen Informatisering & automatisering en…
Je hebt minimaal een MBO 4 diploma of volgt een administratieve opleiding. Als Administratief Medewerker van Coolblue Zakelijk zorg je ervoor dat…
Het Onderwijs Service Centrum is onderdeel van de afdeling Onderwijs van het Erasmus MC. Een Engelse taaltoets is onderdeel van de selectieprocedure.
Lentiz | Geuzencollege
Vlaardingen
Als receptionist / medewerker administratieve ondersteuning ben je het visitekaartje van onze school, het aanspreekpunt voor leerlingen, medewerkers en ouders.
D&S Vastgoed B.V.
Schiedam
Opmaken, ondertekenen en administratieve afhandeling van huurovereenkomsten. De administratieve afwikkeling en archivering van de werkzaamheden behoort ook tot…