Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 958 vacatures
SGS Search
Heeswijk-Dinther
Wij verwachten veel van onze medewerkers, maar geven daar ook veel voor terug. Voor ons kantoor in Heeswijk-Dinther zoeken we parttime een Administratief…
Nijmegen
Een afgeronde MBO niveau 3 opleiding; Je maakt onderdeel uit van een gedreven team waarin de lijnen kort zijn en de collega’s enthousiast!
Kandinsky College Nijmegen
Nijmegen
Financieel Administratief Medewerker (0,6 fte). Administratief Medewerker Nijmegen docent leraar. Als Financieel Administratief Medewerker draag je zorg voor de…
€1.703 - €2.534 per maand
Deze vacature wordt zowel intern als extern bekend gemaakt waarbij geldt dat bij gelijke geschiktheid interne kandidaten voorrang hebben op externe kandidaten.
Ravenstein
Een halve dag meelopen om kennis te maken met het team en de werkwijze van PoliDirect is onderdeel van de sollicitatieprocedure.
€12 per uur
Bij deze woningcorporatie in Grave kan jij 36 uur per week aan de slag als administratief medewerker. Voor een woningcorporatie in Grave ben ik op zoek naar een…
Een opleiding op mbo 4-niveau. Medewerker opleidingszaken bij- en nascholing. Administratie van (potentiële) cursisten en docenten.
Wij zoeken betrokken, gezellige mensen die nieuwe betekenis geven aan gastvrijheid en beleving. Als medewerker op de Front office ontvang je onze gasten, je…
Konings & Meeuwissen
Nijmegen
We geven je de gelegenheid om door te groeien, want wij groeien en we willen dat jij het maximale uit jezelf en jouw carrière kunt halen. Wat vragen we van jou?
Als administratief medewerker accountancy ondersteun je (assistent-)accountants bij het verzamelen, controleren en invoeren van gegevens. Jouw werk in het kort.