Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 3.507 vacatures
Voert de administratie met betrekking tot de leveringen. Om succesvol te zijn als Medewerker Orderadministratie breng je de volgende uitrusting mee:
€2.717 per maand
Je gaat als administratief medewerker werken binnen het dienstbureau van de dienst Facilitaire Zaken en IT. Je bent in het bezit van minimaal een afgeronde MBO…
€2.717 per maand
Als administratief medewerker Onderwijsservice voor de Faculteit IT & Design voer je ondersteunende en administratieve taken uit t.b.v. Wat ga je precies doen?
Ministerie van Justitie en Veiligheid, Dienst Just...
Rotterdam Noord
€3.074 per maand
Als administratief medewerker bij de backoffice van de penitentiaire inrichting Rotterdam zorg jij dat deze processen op orde zijn.
€2.756 per maand
Een onderdeel van de sollicitatieprocedure is een dagdeel meedraaien als medewerker servicepunt. Kortom, als medewerker servicepunt ben je onmisbaar voor onze…
Bergschenhoek
Zit het Beercoo DNA in jou, heb je mbo werk- en denkniveau en beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift? …een Wall of Smiles aan de muur,.
LMC Voortgezet Onderwijs
Rotterdam
Je werkt samen met en coördineert het administratie werk van 2 administratief medewerkers, 1 conciërge en jezelf. Aantoonbaar MBO 4 werk- en denkniveau.
Orderverwerker/administratief medewerker, 32-38 uur, m/v. Administratieve verwerking van de order. Een geordend en administratief sterk onderlegd persoon.
€3.074 per maand
Je hebt minstens mbo 4-niveau. Binnen het SG-cluster bevindt zich in de directie Concernondersteuning het onderdeel Staf en Ondersteuning.
De ideale kandidaat is communicatief sterk, beschikt over MBO werk- en denkniveau, heeft 2 tot 3 jaar werkervaring op een administratie en kan goed omgaan met…