Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 490 vacatures
Gemeente Beesel
Gemeente Beesel +1 plaats
Minimaal MBO werk- en denkniveau; Als backoffice medewerker ondersteun je de medewerkers binnen team WIZ bij de uitvoering van hun taken. Max. 28 uur per week.
Aquasteam
Venray
Flexibele instelling met minimaal MBO denkniveau. Een enthousiast team van medewerkers. Debiteuren administratie waaronder het factureren van projecten.
€2.200 - €3.100 per maand
Om voor deze uitdagende functie in aanmerking te komen, beschik je over minimaal MBO werk- en denkniveau, heb je affiniteit met transport- logistiek en bij…
De lijnen zijn kort en zo proberen ze zo veel mogelijk ruimte en vertrouwen te geven aan hun mensen. Je zult onderdeel uitmaken van een hecht, ambitieus en…
ROC Ter AA
Helmond-Noord
€2.478 per maand
Administratief Medewerker Helmond docent leraar. De Medewerker Studentenadministratie verricht administratieve werkzaamheden, waaronder:
Als administratief medewerker accountancy ondersteun je (assistent-)accountants bij het verzamelen, controleren en invoeren van gegevens. Jouw werk in het kort.
Je zorgt voor een optimale en klantvriendelijke telefonische bereikbaarheid; Je zorgt voor de afhandeling van in- en uitgaande post;
Sandton Hotels
Baarlo
Solliciteer via de link en wij zullen je zo spoedig mogelijk feedback geven en hopen natuurlijk dat we samen met jou onze ambities kunnen realiseren.
Treasurer Search
Venlo
€1.800 per maand
Je bent de back up voor onze administratief medewerkster en zij voor jou. Het aanmaken en updaten van relaties en kandidaten in onze database (we werken met…
BASF Vegetable Seeds is voor de locatie in Nunhem op zoek naar enthousiaste kandidaten voor de fulltime functie van: Je werkt accuraat en nauwkeurig.