Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Administratief Medewerker in Maasdijk

Pagina 1 van 2.646 vacatures
DON Opleidingen
Naaldwijk
Heb jij administratieve zaken graag op orde? Word jij de administratieve kracht voor onze diverse opleidingen? Dan zijn we op zoek naar jou!
Schiedam
€1.924 - €3.076 per maand
Medewerker intake en service - Basisteam Schiedam. Als medewerker intake & service sta je aan het begin van het strafrechtproces. Er is ruimte voor 1 fte.
Als administratief medewerker Patientenplanning Radiotherapie werk je in een team van 10 medewerkers. Als patiëntenplanner van de afdeling Radiotherapie ben je…
Vlaardingen
€1.924 - €3.076 per maand
Medewerker intake en service - Basisteam Waterweg. De LFNP-functie medewerker intake & service, gewaardeerd in schaal 6 Bbp, is van toepassing.
Rotterdam
€1.924 - €3.076 per maand
Medewerker intake en service - Basisteam Feijenoord. De formele functie binnen het functiegebouw van de politie is medewerker intake & service.
Rijksvastgoedbedrijf
Den Haag
Als administratief medewerker handel jij allerlei zaken af die te maken hebben met het beheer en onderhoud van de grootste vastgoedportefeuille van Nederland.
€2.665 per maand
Minimaal MBO 4 werk- en denkniveau verkregen door opleiding én ervaring op het gebied van inkoop en logistiek. Wat biedt het Maasstad Ziekenhuis jou?
E.F.P. International B.V.
Poeldijk
Als Administratief Medewerker Loods Kantoor ben je verantwoordelijk voor een correcte administratieve logistieke afhandeling van alle goederen in de loods.
Van Bergen Personeelsdiensten
Hoek van Holland
Enige jaren ervaring als administratief medewerker; Alle administratieve werkzaamheden voor onze uitzendkrachten. Een proactieve houding en doortastendheid;
Schiedam
€1.940 - €3.230 per maand
Wij zoeken de volgende kenmerken in onze administratief medewerker HR; In jouw rol als administratief medewerker HR ben je spin in het web en een teamspeler.