Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 3.354 vacatures
Binnen de administratie zijn er diverse clusters die zich allen met een ander onderdeel van de administratieve afhandeling van strafzaken bezighouden.
Utrecht
€2.551 per maand
Dan is de functie als administratief medewerker Wzd bij het CIZ echt iets voor jou! Je hebt een MBO werk- en denkniveau. Je communiceert helder en duidelijk.
Werkzoeken.nl
Utrecht
€30.000 - €42.000 per jaar
In bezit van een mbo diploma richting finance. Uitvoeren van crediteuren- en debiteurenadministratie. Parttime beschikbaar (16 tot 24 uur).
Trengo
Utrecht
En ben je klaar voor het echte werk als Administratief medewerker? MBO of HBO werk- en denkniveau; Hoe ziet je dag eruit. Wat verwachten wij van jou.
€2.756 per maand
De afdeling pathologie telt ongeveer 150 medewerkers. Op de patiëntenadministratie verzorg je de administratieve verwerking van monsters voor pathologisch…
Utrecht Zuidwest
€1.800 - €2.000 per maand
Je kan aan de slag als administratief medewerker als je jouw administratieve talent en oprechte aandacht voor mensen meeneemt naar Tzorg.
E.T.I.B. van Barneveld bv
Maarssen
Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een administratieve medewerkster, dit mag ook een BBL traject zijn. Een leuk en sociaal bedrijf.
MBO Utrecht
Utrecht
Administratief Medewerker Utrecht docent leraar. De dienst Facilitair & Huisvesting van MBO Utrecht is een facilitaire en servicegerichte dienst die…
Ministerie van Defensie, Defensie Ondersteuningsco...
Utrecht
Als administratief medewerker draag je zorg voor de administratie van de in- en externe correspondentie, organiseer je vergaderingen en voer je het…
CEVA
Maarssen
€1.933 - €2.788 per maand
Als Administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse administratieve taken op het gebied van Order Fulfilment.