Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Administratief Medewerker in Limburg

Pagina 1 van 1.029 vacatures
AchtenvanGent Notarissen
Maastricht
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste fulltime administratief medewerker voor de afdeling Vastgoed. Binnen de functie ga jij de volgende taken verrichten.
Aantoonbare administratieve werkervaring op het gebied van P&O. Als medewerker P&O ondersteun je de P&O manager zodat de organisatie.
€2.219 - €3.176 per maand
De afdeling is onderdeel van het Bedrijfsbureau met locaties in Maastricht en Eindhoven. Als administratief medewerker HRM faciliteer en ondersteun je op…
Aquasteam
Venray
Flexibele instelling met minimaal MBO denkniveau. Een enthousiast team van medewerkers. Debiteuren administratie waaronder het factureren van projecten.
Hotel Kasteel Bloemendal
Vaals
Verlenen van service tijdens het verblijf en geven van algemene toeristische informatie aan gasten. Diverse administratieve en secretariële werkzaamheden.
€2.200 per maand
Als Medewerker Order Entry bij Scheuten in Venlo ben jij een belangrijke schakel tussen productie en verkoop. Deze order betreffen zowel orders die uiteindelijk…
Gemeente Beesel
Gemeente Beesel +1 plaats
Minimaal MBO werk- en denkniveau; Als backoffice medewerker ondersteun je de medewerkers binnen team WIZ bij de uitvoering van hun taken. Max. 28 uur per week.
Als administratief medewerker accountancy ondersteun je (assistent-)accountants bij het verzamelen, controleren en invoeren van gegevens. Jouw werk in het kort.
Als administratief-juridisch medewerker verricht je werkzaamheden van licht juridische aard, ter ondersteuning van de rechters en juridisch medewerkers.
Binnen de Rechtspraak weten we heel goed zelf onze kandidaten te bereiken. Ook als medewerker verwerken en behandelen draag je hier actief aan bij.