vacatures voor Administratief Medewerker in Horst

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 354 vacatures
Aquasteam
Venray
Flexibele instelling met minimaal MBO denkniveau. Een enthousiast team van medewerkers. Debiteuren administratie waaronder het factureren van projecten.
Heb jij een mbo diploma in een financieel administratieve richting en heb je al enige ervaring met debiteurenbeheer? Ambieer jij een baan op financieel gebied?
Gemeente Gemert-Bakel
€2.106 - €3.083 per maand
Je hebt een afgeronde relevante MBO opleiding; Testen op geschiktheid voor de functie maken onderdeel uit van de selectieprocedure. Voor 36 uur per week.
Forensisch Psychiatrisch Centrum De Rooyse Wissel
Oostrum
Afgeronde relevante MBO niveau 4 opleiding richting administratie met relevante werkervaring. Bij de Rooyse Wissel werken ruim 450 medewerkers.
Gemeente Beesel
Gemeente Beesel +1 plaats
Minimaal MBO werk- en denkniveau; Als backoffice medewerker ondersteun je de medewerkers binnen team WIZ bij de uitvoering van hun taken. Max. 28 uur per week.
Je zorgt voor een optimale en klantvriendelijke telefonische bereikbaarheid; Je zorgt voor de afhandeling van in- en uitgaande post;
Treasurer Search
Venlo
€1.800 per maand
Je bent de back up voor onze administratief medewerkster en zij voor jou. Het aanmaken en updaten van relaties en kandidaten in onze database (we werken met…
Als administratief medewerker accountancy ondersteun je (assistent-)accountants bij het verzamelen, controleren en invoeren van gegevens. Jouw werk in het kort.
Je verricht licht administratieve taken.Wij vragen. 088 98 78 142.Mede op grond van onze arbeidsvoorwaardelijke kaders krijgen preferente kandidaten (in het…
ROC Ter AA
Helmond-Noord
€2.478 per maand
Administratief Medewerker Helmond docent leraar. De Medewerker Studentenadministratie verricht administratieve werkzaamheden, waaronder: