vacatures voor Administratief Medewerker in Gieten

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 171 vacatures
Recreatiepark de Borgmeren
Scharmer
Voor deze functie is het noodzakelijk dat je goede computervaardigheden bezit en het voeren van een gehele digitale administratie geen geheimen voor je heeft.
VMD GROEP
Assen
ASSEN, GRONINGEN, NIEUWE PEKELA | DEELTIJD. Voor ons Klant Contact Centrum zoeken wij een nieuwe Service Adviseur voor 20 uur per week. Wat wij van je vragen.
Assen
Je maakt als Administratief Medewerker Beurs onderdeel uit van het team Inkoop en werk je nauw samen met de afdeling Provinciaal. We bieden je onder andere:
€13,06 per uur
Voor onze opdrachtgever binnen de rijksoverheid, zijn wij op zoek naar een administratief medewerker die naast zijn administratieve taken ook secretariele taken…
Veendam
€10,50 - €14,68 per uur
Jij hebt minimaal 1 jaar werkervaring als inkoopmedeweker, back office medewerker of kantoorassistent. Voor UWV Groningen, afdeling Externe Contractering Re…
Onderdeel van de aanstellingsprocedure is, dat in het kader van de vergewisplicht het Waarschuwingsregister Zorg en Welzijn wordt geraadpleegd en navraag wordt…
Als logistiek medewerker zorg je dat het magazijn er netjes uitziet. Daarnaast ben je ook 2 dagen (16 uur) werkzaam als logistiek medewerker.
€13,89 per uur
Als Administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor de administratieve en ondersteunende werkzaamheden voor de Regievoerders op de afdeling.
Cindy Vos-Collet - Medewerker Receptie, Landal Orveltermarke. Een relevant mbo-diploma, bijvoorbeeld Front Office Medewerker. Zo blijven we continu verbeteren.
€1.900 - €2.100 per maand
Voor onze snel groeiende klant zoeken wij een logistiek / administratief medewerker. Je hebt minimaal een afgeronde mbo niveau 3 opleiding.