Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 883 vacatures
Ministerie van Justitie en Veiligheid, Dienst Just...
Grave
€2.683 per maand
Afhankelijk van het zwaartepunt in jouw functie (als medewerker services focus je op de administratieve óf juist logistieke kant) stuur je de medewerkers aan…
€2.085 per maand
Je hebt een aantoonbaar mbo werk- of denkniveau (een diploma van een mbo-opleiding niveau 3 en/óf minimaal drie jaar werkervaring in een functie op mbo-niveau);
Konings & Meeuwissen
Nijmegen
We geven je de gelegenheid om door te groeien, want wij groeien en we willen dat jij het maximale uit jezelf en jouw carrière kunt halen. Wat vragen we van jou?
SGS Search
Heeswijk-Dinther
Als administratief medewerker van de afdeling laboratorium zorg jij dat alles administratief vlekkeloos verloopt. Zorg jij voor een optimale administratie?
Aquasteam
Venray
Flexibele instelling met minimaal MBO denkniveau. Een enthousiast team van medewerkers. Debiteuren administratie waaronder het factureren van projecten.
Oostendorp Autogroep
Uden
Als Financieel Administratief Medewerker weet jij iedere cijfermatige taak accuraat, kwaliteitsgericht en met oog voor detail te volbrengen.
Vitae WellnessResorts
Mill
Ben jij een administratieve duizendpoot? Wat ga je als Medewerker Front Office doen? Daarnaast draag je zorg voor alle voorkomende kassahandelingen en…
Als administratief medewerker accountancy ondersteun je (assistent-)accountants bij het verzamelen, controleren en invoeren van gegevens. Jouw werk in het kort.
Wij vragen daarnaast al onze medewerkers een Verklaring omtrent Gedrag aan te leveren. Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger die wil ondersteunen met het…
Jansen Huybregts
Nijmegen
Aannemen en administratief uitwerken van werkorders,. 24 uur, maximum 40 uur. Goede voorbereiding is het halve werk. Jij bent de spil in het hele traject.