Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Administratief Medewerker in Eindhoven

Pagina 1 van 1.225 vacatures
€1.800 - €2.250 per maand
Je bent onderdeel van een team van 12 ondersteuners en verricht eveneens werkzaamheden voor andere afdelingen; Daarnaast werk je graag in teamverband.
Afwisseling, uitdaging en groei als administratief medewerker bij VGZ. Zorgdragen voor een tijdige en correcte administratieve verwerking van alle activiteiten…
AD-Vi
Veldhoven
Wij wensen ons team graag uit te breiden met een secretarieel administratief medewerkster. Op dit moment zijn er circa 10 medewerkers op ons kantoor werkzaam.
Je bent een administratieve spin in het web en je voert op zelfstandige wijze alle ondersteunende en administratieve taken uit ten behoeve van het HR team.
Box BV
Veldhoven
Voor onze vestiging in Veldhoven zijn wij per direct op zoek naar een administratief medewerker met een flexibele instelling.
€2.200 - €2.700 per maand
Nieuw leven geven aan gebruikte materialen. Wij voor meer dan 150.000 klanten en 2 miljoen huishoudens nieuw leven geven aan verschillende afvalstromen?
MBO werk en denk niveau met ervaring en/of affiniteit met cijfers; Voor een gemeente in de regio van Eindhoven zoek ik een Medewerker Schuldhulpverlening …
€1.707 - €2.546 per maand
Je bent in bezit van een afgeronde administratieve MBO opleiding; Het team van behandelcoördinatoren is onlangs uitgebreid, waardoor we een extra administratief…
€2.535 per maand
Als medewerker bloedafname cluster Eindhoven maak je deel uit van een team van 25 medewerkers. Als onze parttime medewerker bloedafname verzorg je het gehele…
Detachering Direct
Eersel
Wij zoeken een parttime administratief medewerker m/v (20 uur). Je biedt ondersteuning bij de administratie van onze detacheringswerkzaamheden, zoals o.a.