Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 1.353 vacatures
Medux zorg voor welzijn
Helmond
Voor onze Harting-Bank vestiging in Helmond zoeken wij een fulltime (40 uur) Administratief medewerker planning. Ben je administratief goed onderlegd?
Medux zorg voor welzijn
Helmond
Administratief medewerker die zorgt dat Jolanda een terrasje kan pakken. Wij zoeken een administratief medewerker die zich herkent in de volgende kenmerken:
Aquasteam
Venray
Flexibele instelling met minimaal MBO denkniveau. Een enthousiast team van medewerkers. Debiteuren administratie waaronder het factureren van projecten.
Advies geven in behandelingen en faciliteiten. Speciaal medewerker tarief bij andere collega hotels. Blue Wellnessresort Helmond is gevestigd in Fletcher…
Medux zorg voor welzijn
Helmond
Administratief medewerker planning die er door een juiste planning voor zorgt dat Anna mobiel blijft. En door je alle ruimte te geven voor eigen initiatief.
€1.800 - €2.250 per maand
Je bent onderdeel van een team van 12 ondersteuners en verricht eveneens werkzaamheden voor andere afdelingen; Daarnaast werk je graag in teamverband.
Als administratief medewerker accountancy ondersteun je (assistent-)accountants bij het verzamelen, controleren en invoeren van gegevens. Jouw werk in het kort.
€1.924 - €3.076 per maand
Medewerker intake en service - Basisteam Eindhoven-Zuid. Als medewerker intake & service sta je aan het begin van het strafrechtproces. Er is ruimte voor 3 fte.
Het Beginstation
Helmond
( Voor meer informatie zie de website van Het Beginstation ) Dienstverband vrijwilliger Werkervaring wenselijk Opleidingsniveau Mbo / Hbo-niveau.
Werken in de Kempen - Werk Buro
Eindhoven
Dan past de functie van administratief medewerker / receptionist(e) helemaal bij jou! Er werken momenteel zo'n 18 gemotiveerde medewerkers maar zijn op zoek…