Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 3.938 vacatures
€2.061 - €2.871 per maand
Als administratief medewerker Cliëntenadministratie heb je een afwisselende en verantwoordelijke baan. Ben jij die administratief medewerker die het heerlijk…
€2.717 per maand
Als administratief medewerker heb jij een brede, uitvoerende rol. We delen onze kennis en geven studenten bagage mee waarmee ze stevig in hun schoenen staan.
€2.665 per maand
Diploma MBO 4 Administrateur, Boekhoudkundig medewerker of Medische terminologie. Wat biedt het Maasstad Ziekenhuis jou? Een laboratorium met veel ambitie.
Vlaardingen
€1.924 - €3.076 per maand
Medewerker intake en service - Basisteam Waterweg. De LFNP-functie medewerker intake & service, gewaardeerd in schaal 6 Bbp, is van toepassing.
Schiedam
€1.924 - €3.076 per maand
Medewerker intake en service - Basisteam Schiedam. Als medewerker intake & service sta je aan het begin van het strafrechtproces. Er is ruimte voor 1 fte.
€1.676 - €2.413 per maand
Jouw baan als huishoudelijk medewerker. De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG), het navragen van referenties, een integriteitscontrole via het…
Rijksvastgoedbedrijf
Den Haag
Als administratief medewerker handel jij allerlei zaken af die te maken hebben met het beheer en onderhoud van de grootste vastgoedportefeuille van Nederland.
Als Administratief Medewerker ben je onderdeel van een zeer gedreven team en ben je samen met jouw collega’s van de afdeling verantwoordelijk voor de dagelijkse…
Leiden
€2.756 per maand
Als administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor het verwerken van patiëntmateriaal. Als administratief medewerker kom je op deze afdeling te werken…
Rotterdam
€1.924 - €3.076 per maand
Medewerker intake en service - Basisteam Feijenoord. De formele functie binnen het functiegebouw van de politie is medewerker intake & service.