vacatures voor Administratief Medewerker Parttime in Geldrop

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 141 vacatures
OneMed bv
Eindhoven
€2.250 per maand
Beschikbaarheid voor 32, 36 of 40 uur per week (in geval van een parttime dienstverband valt de parttime dag op maandag); Hoe ziet je baan eruit?
WEPP Benelux BV
Valkenswaard
We zijn op zoek naar een ALLROUND ADMINISTRATIEF BOEKHOUDKUNDIG MEDEWERKER m/v. Het voeren van de dagelijkse administratie. Het beheren van de voorraad.
€3.072 per maand
Ben jij een enthousiaste en resultaatgerichte Medewerker Decentrale Zorg Administratie die samen met de verschillende zorgprofessionals en –disciplines er voor…
Amrâth Hôtels
Eindhoven
Omschrijving vacature Medewerker Front Office (m/v) - Parttime: Functie eisen Medewerker Front Office (m/v) - Parttime: (het betreft hier geen nachtdiensten).
€13,27 per uur
Uitzendbureau Manpower zoekt administratief medewerkers voor VGZ Eindhoven. Om in aanmerking te komen voor deze functie van administratief medewerker is het van…
Daarom kunnen onze medewerkers gebruik maken van o.a. Als toekomstige medewerker van GGzE ben je flexibel en multi-inzetbaar. Van belang om te weten.
€13,27 per uur
Bij voorkeur ervaring als administratief medewerker, kantoormedewerker of medewerker polisadministratie. Parttime of fulltime baan van 32 - 40 uur per week.
€2.000 - €2.500 per maand
Deze veelzijdige commerciele administratieve functie betreft een fulltime of parttime (minimaal 32u) baan. Voor onze opdrachtgever, gevestigd in Helmond, zijn…
€11,11 - €11,47 per uur
Receptionist Nacht / Night Auditor Parttime. De functie is parttime in te vullen voor 2 á 3 nachten per week. Ben jij een echte nachtbraker?
€2.345 per maand
Voor een van onze opdrachtgevers in Eindhoven zijn wij op zoek naar een Commercieel Administratief Medewerker. Een parttime baan voor onbepaalde tijd.