Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 2.700 vacatures
Ministerie van Justitie en Veiligheid, Openbaar Mi...
Utrecht West
€2.683 per maand
Je hebt een mbo 4-diploma in een administratieve richting. Je hebt relevante administratieve werkervaring. Als administratief medewerker verwerk en behandel je…
Ministerie van Justitie en Veiligheid, Dienst Just...
Nieuwegein
€2.814 per maand
De directie, afdelingshoofden en projectmedewerkers rekenen op jouw organisatorische, secretariële en administratieve ondersteuning.
Ministerie van Justitie en Veiligheid, Openbaar Mi...
Utrecht West
€2.683 per maand
Wij zien als team toe op de administratieve uitvoering van strafrechtelijke beslissingen. Wij stellen administratieve overzichten en rapportages op, registreren…
Ministerie van Justitie en Veiligheid, Openbaar Mi...
Utrecht West
€3.074 per maand
Als administratief juridisch medewerker bij parket Centrale Verwerking Openbaar Ministerie (CVOM) beoordeel je strafzaken. Je hebt hbo- of wo-niveau.
Tussendoor verricht je wat lichte administratieve taken en aan het einde van de dag zorg je ervoor dat de keuken weer blinkend schoon is. Wat we van je vragen.
Daarnaast beschik je minimaal over een afgeronde opleiding op MBO niveau 2. Wat houdt de functie van verkoopmedewerker in? Je ontvangt en verwerkt de vracht;
€2.551 per maand
Samen met jouw collega’s van het team Administratieve Ondersteuning zorg je voor een goede administratieve afhandeling van de binnengekomen Wzd poststukken.
€2.534 per maand
Als administratief medewerker ben je het visitekaartje van de polikliniek. Als administratief medewerker op de afdeling Interne Geneeskunde ben je het eerste…
Wij zoeken een medewerker algemene dienst voor de schoonmaak van zalen, restaurant en zwembad voor donderdag-, vrijdag-, en zondagochtend.
Je bent een zelfstandige Administratief Medewerker/Boekhouder en hebt interesse om de administratie van ons hoofdkantoor in Vianen te komen versterken.