Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 3.091 vacatures
De Hoogstraat Revalidatie
Utrecht
€1.792 - €2.665 per maand
Je hebt afgeronde MBO opleiding in een financiële richting of Praktijkdiploma boekhouden met (bijna) afgeronde MBA-diploma. Wat zoeken wij in jou?
Werkervaring in een financieel administratieve functie; Je hebt hbo (mbo+) werk- en denkniveau op financieel administratief gebied;
Fysiophysics
IJsselstein
Ervaring met administratieve verwerkingen en gebruik van computer. Minimaal MBO denk- en werkniveau. De hieruit voortvloeiende administratie wordt ook door jou…
Kiwa CMR
Nieuwegein
Wat ga jij als Administratief medewerker Feed & Food precies doen? Je bent bekend met administratieve werkzaamheden en je weet dat je dit leuk vindt.
1 jaar (van 1 oktober 2019 t/m 30 september 2020). 31 oktober Nog 8 dagen. Tijdelijke aanstelling met uitzicht op vaste aanstelling. Je bent van harte welkom!
€2.756 per maand
Op de patiëntenadministratie verzorg je de administratieve verwerking van monsters voor pathologisch onderzoek: Van inschrijving tot en met uitslag.
Als Logistiek Administratief Medewerker ben je verantwoordelijk voor de afhandeling van binnenkomende goederen. En heb jij ervaring in een soortgelijke functie?
Kiwa
Nieuwegein
Wat ga jij als Administratief medewerker Feed & Food precies doen? Je bent bekend met administratieve werkzaamheden en je weet dat je dit leuk vindt.
€2.085 per maand
Je hebt een aantoonbaar mbo werk- of denkniveau (een diploma van een mbo-opleiding niveau 3 en/óf minimaal drie jaar werkervaring in een functie op mbo-niveau);
MBO Utrecht
Utrecht
€4.218 per maand
Voor de dienst Finance & Control van MBO Utrecht zijn wij op zoek naar een Coördinator Financiële Administratie voor 0,8 - 1,0 fte.