vacatures voor Adecco in Zeist

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Bedrijf
Pagina 1 van 174 vacatures
€10,93 per uur
Dames en heren mag ik jullie aandacht, want wij zijn op zoek naar inpakkers!!! Dus wil jij werken in een magazijn met een gezellig team waar klanttevredenheid…
Utrecht Binnenstad
Voor ondersteuning in de klas hebben wij de flexibelste bijbaan voor iedereen met affiniteit voor kinderen en lesgeven. Affiniteit voor kinderen en lesgeven.
€1.940 - €2.793 per maand
Wat kun jij van Adecco verwachten? Na 26 gewerkte weken via Adecco ga je deelnemen aan onze pensioenregeling. Je komt te werken voor Secretariaat Academie.
Houd jij ervan in een ondersteunende functie te werken en heb je affiniteit met duurzaamheid en goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden?
Driebergen-Rijsenburg
€13,56 per uur
Als assistent Intake & Service ben je bezig met het aannemen, afhandelen en doorverbinden van 112 bellers en bijzondere groepen, zoals doven en slechthorenden…
Ben jij iemand met een no-nonsense mentaliteit die administratief goed onderlegd is én die geen appels met peren vergelijkt? Hebben wij jouw interesse gewekt?
Wij zijn op zoek naar enthousiaste gemotiveerde magazijnmedewerker die weten van aanpakken! Als magazijnmedewerker of orderpicker ben je verantwoordelijke voor…
Wat kun jij van Adecco verwachten? Gratis en onbeperkt toegang tot het trainingsaanbod van onze Adecco Academy. Backup voor het T&M sales order invoer team.
Het werk bestaat uit het sorteren van papier, karton en afval aan een lopende band. Per ploeg van 2 personen 5 uren sorteren (15 minuten pauze eigen tijd).
Jij houdt je bezig met voorraadbeheer. Samen met jouw collega's analyseer je de fysieke voorraden en vergelijk je deze met het systeem.