vacatures voor Adecco in Rilland

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Bedrijf
Pagina 1 van 13 vacatures
Voor een opdrachtgever in de bedrijfscatering voor de locatie in Kruiningen zoeken wij een enthousiaste cateringmedewerker.
Als service coördinator ben je verantwoordelijk voor verschillende werkzaamheden. Hierbij is het plannen en organiseren het allerbelangrijkst.
Voor ondersteuning in de klas hebben wij de flexibelste bijbaan voor iedereen met affiniteit voor kinderen en lesgeven. Affiniteit voor kinderen en lesgeven.
Sta jij graag mensen telefonisch te woord in een adviserende rol? En ben je op zoek naar een baan met toekomstperspectief?
Na 26 gewerkte weken via Adecco ga je deelnemen aan ons pensioenfonds. Gratis en onbeperkt toegang tot het trainingsaanbod van onze Adecco Academy (online…
Wij zijn op zoek naar een Expressmedewerker. Bij deze baan ben jij, samen met je collega, verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van jullie eigen† winkel.
€11,38 per uur
Wat kun jij van Adecco verwachten? Na 26 gewerkte weken via Adecco ga je deelnemen aan onze pensioenregeling; Ben jij op zoek naar een uitdagende baan waarin je…
Voor een opdrachtgever in Wemeldinge zoeken wij een logistiek medewerker. Je verricht werkzaamheden in teamverband en onder direct toezicht van een (assistent…
Zorg jij dat iedereen met zijn zomerbanden weer zorgeloos de weg op kan? Steek jij graag de handen uit de mouwen? Je hebt minimaal een MBO werk- en denkniveau;
Wegens aanhoudende drukte klantadviseurs gezocht! Zoek jij een uitdagende baan waarin jij wordt opgeleid tot een expert?